Skip to main content

Talat Abunima

Partner & hodejeger

Talat Abunima
Talat Abunima

Med sine 20 års erfaring, deriblant 10 års ledererfaring, er Talat en forretningsutviklingsdirektør med en dokumentert historie innen strategisk forretningsutvikling og internasjonalt salg.

Han har en bachelorgrad i petroleum fra Universitetet i Stavanger og en mastergrad i ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Internasjonalt nettverk

Talat har vært med på å bygge opp forretningsutviklingsavdelinger i ulike bransjer, både nasjonalt og internasjonalt. Han har et sterkt nettverk i Stavanger-området samt i Midtøsten, hvor han har operert i mange år og har opparbeidet seg en god oversikt over markedet. Hans strategiske bakgrunn og erfaring har gitt ham en unik evne til å forstå behovene fra begge sider av bordet. Han har ved flere anledninger blitt leid inn som interim direktør for forretningsutvikling for flere selskaper innen oljeservicesektoren.

Erfaring

Talat har arbeidet både offshore og onshore med boring, og behersker fagspråket godt og kjenner seg igjen i prosessene. Han har også jobbet i flere år med flere selskaper innen digitalisering og har bygget opp en ekspertise innen dette fagfeltet. Hans varierte bakgrunn gjør ham til en utmerket sparringspartner på strategisk nivå når det gjelder veikart, handlingsplaner og ikke minst rekruttering. Ved å bruke både erfaring og metodikk, bidrar han til å konkretisere hvilke behov kunden virkelig har.

Interesser

På fritiden er Talat en svært aktiv person, og det meste av fritiden går med til trening.