Skip to main content

Bjørn Alsterberg

Hodejeger & CEO

Bjørn Alsterberg
Bjørn Alsterberg

Bjørn Alsterberg har over to tiår med erfaring fra rekruttering, investering, og ledelse av konsulentselskaper.

Han har med suksess startet og ledet flere selskaper i nøkkelbyer som Oslo, Bergen, Stavanger, og Trondheim.

Bjørn har en dyp lidenskap for digitalisering, IT, mennesker og prosesser. Med en solid utdannelsesbakgrunn som siv.øk fra NHH, har han også tilegnet seg tilleggsutdanning fra prestisjetunge institusjoner som MIT og NTNU. Hans ekspertise strekker seg over flere sektorer, hvor han har vært rådgiver for selskaper innen biotek, marin, olje & gass, edtech, fintech, media, og shipping.

Merverdi

Bjørn bringer med seg en unik kombinasjon av forretningsinnsikt, teknologisk forståelse, og et omfattende nettverk. Hans evne til å identifisere og koble topp talenter med riktig selskap har drevet mange organisasjoners vekst og suksess.

Erfaring

Med en rekke ledende roller, fra CEO til styreleder, har Bjørn demonstrert sitt lederskap og forretningsforståelse. Han har også aktivt brukt kunstig intelligens i rekrutteringsprosessene, noe som setter ham i forkant av bransjen.

Personen

Bjørn er kjent for sin nysgjerrighet og evne til å bygge sterke relasjoner. Hans tilnærming til rekruttering er drevet av en genuin interesse for mennesker, kombinert med en dyp forståelse av markedstrender og teknologisk innovasjon.