Skip to main content

Aleksandra Verina Ringdal

Konsulent / rådgiver digital

Alexandra Verina Ringdal
Aleksandra og Marita

Aleksandra Verina Ringdal jobber som konsulent for Visere.

Aleksandra har en bachelorgrad i undersøkende journalistikk fra Kingston University of London. Hun har jobbet med merkevarebygging, innholdsmarkedsføring og salg for internasjonale kunder i 10 år. Med sin internasjonale bakgrunn og arbeidserfaring har hun opparbeidet seg et godt nettverk i øst og vest Europa.

Sommeren 2019 startet hun med digital research i Visere. I løpet av de siste årene har hun vært med på rekrutteringer på stillinger på C-nivå som CTO, COO, CTO, QHSE og spesialiststillinger som controllere og utviklere. Aleksandra har god oversikt i følgende bransjer: CleanTech, IKT, energi, bygg og anlegg, oppdrettsnæring.

Research betyr: definere søk, bruke kompetanse og erfaring til partnere, finne de riktige kanalene hvor kandidatene kan befinne seg, er uavhengig av bransje. Derfor klarer Visere å identifisere kandidater som normalt ikke hadde søkt på stillingsutlysninger. Visere har utviklet en egen arbeidsmetodikk for å få mobilisert kandidatene i en prosess. Vi har utviklet metodene basert på avansert teknologi som blant annet AI.

Researchprosessen er en arbeidsmetode som Visere har utviklet basert på mangeårig erfaring innenfor search av ledere nasjonalt og internasjonalt.

Aleksandra bruker sitt nettverk til å samarbeide med researchpartnere i andre land ved spesiell behov.